Maria Torrents

Produccions

AMNEA - 2020

Nascuda a Barcelona, Maria realitza els seus estudis de dansa contemporània a l'Institut del Teatre de Barcelona, seguit d'IT Dansa, on treballa repertori de coreògrafs com Ohad Naharin, Alexander Ekman i Rafael Bonachela entre altres.
La seva carrera com a freelance comença el 2014 a través d'una col·laboració amb Jordi Fàbregas en dos solos: "Duel" i "Trio per Ballarina, Violoncel i Calder".
El traslladar-se a Berlin li dona noves col·laboracions amb coreògrafs com Morgan Reid, Tine Schmidt, Thomas K. Kopp i Masha Gurina, així com a desenvolupar el seu propi treball “NomenNescio” amb la Nicole Michalla. Aquesta peça va ser seleccionada per a participar a la Premiere 19’ Residency en el països Bàltics el Juliol 2018.
Un interès en el teatre i l’ús de la veu i el text van influenciar també en el seu treball durant una col·laboració amb en Joan Solana i la seva pel·lícula independent “Iria i Estel” el 2015. Aquesta influència es va poder veure desenvolupada el 2018 en la producció de teatre “Departures/Arrivals” d'Alessandra Guiriola, representada al Certamen internacional Performing Arts Festival de Berlin entre altres esdeveniments.
S'incorpora a Habemus Corpus el 2020 per la producció AMNEA.