Origen i Evolució

El 2006, degut a una seria lesió Miquel G. Font va deixar temporalment la seva carrera com a ballarí i va passar un any a la comunitat ecumènica de Taizé on hi va escriure projectes artístics basats en fets reals que ell mateix testimoniava entre milers de persones. Així va ser com Taizé es va convertir en l'origen d'Habemus Corpus (“tenim cossos” en llatí).

Va ser al 2010 quan es va fundar la companyia i aquesta va començar a produir produccions a Alemanya, Àustria, Suïssa i França. Guardonada per la peça 0'1234 amb diversos premis internacionals com ara Certamen de Sabadell - 2014 o Solo - Tanz-Theater Stuttgart - 2015, va ser convidada a crear o mostrar en teatres i festivals internacionals com ara Jerusalem Dance Week (Israel, 2014), Intenationale Tanz-Theater Festival Hannover (Alemanya,2014), Theaterhaus Stuttgart (Alemanya, 2016) o Grec - Festival de Barcelona (2016 - 17).

Actualment Habemus Corpus - Miquel G. Font es convidat a dirigir peces coreogràfiques per a d'altres entitats com ara Jeune Ballet d'Aquitaine (França), Miami City Ballet (USA) o Scapino Ballet Rotterdam (Països Baixos).

Com a productora musical, Habemus Corpus ha posat l'espai sonor a totes les seves pròpies produccions a més d'altres entitats del món de la dansa com ara Staatstheater Mainz (Alemanya), Ballet Basel (Suïssa) o Scapino Ballet Rotterdam (Països Baixos), o companyies de teatre com Völtala (BCN) o Projecte Ingenu (BCN) i per pel·lícules com ara  la pre-nominada als premis Goya 2016 El reto de Eva (Barcelona, 2015).

- Parla només quan tinguis quelcom a dir – Fr. Stephen, Taizé

Aquesta és la base de tot el treball de Miquel G. Font dins del marc Habemus Corpus. Amb això es van desenvolupar tots els conceptes; a partir de fets reals parlant sempre de temes concrets. Així també els seus artistes tenen una raó específica per interpretar, moure's o fer qualsevol acció artística dins d'una obra. Amb diversos anys invertits en diferents camps. Partint d'aquestes bases Habemus Corpus ha desenvolupat el mètode WITNESS, en el que qualsevol moviment sò o acte té un significat literla pel que l'executa. Aquest mètode va ser aplicat als processos de creació de d'AIRE, Norai i Teen Time Gone adjuntant en aquesta última la basant pedagògica en forma de càpsules per incentivar la cultura del moviment a l'edat adolescent.