Ecumenicam – Trilogia

 
ECUMENICAM TRILOGIA

Ecumenicam és una col·lecció de tres peces concebudes com a documentals que exposen temes relacionats amb el tema principal: l’ecumenisme entre credos, fes i religions. Miquel G. Font va prendre com a referència els fets reals que va testificar durant la seva retirada a Taizé, la comunitat ecumènica més gran amb seu a França. Durant aquell any invertit com a voluntari de la comunitat que va ajudar en la benvinguda massiva setmanal, va crear els primers esborranys de la filosofia Habemus Corpus i els primers esborranys de tot el concepte Ecumenicam, va compondre part de la música i reunir tots aquells fets reals que ajudarien a la construcció de la dramatúrgia de les tres peces.

Les tres peces es poden abordar individualment. Tenen la seva raó de ser individual i la seves propies línies dramatúrgiques. MUST i SUNDAY són dues peces llargues (50 minuts cadascuna) i poden presentar-se com una única tarda individualment. WITNESS, la tercera i última peça, va ser un homenatge al fr. Roger, el fundador de la Comunitat de Taizé,  i va ser creada i representada a la mateixa església.

Però tots tres es fonen en una vetllada perfecta dins i fora de l’escenari. Per a això, MUST i SUNDAY tenen una versió una mica més curta (40 minuts cadascuna), convertint-se en un primer i segon acte, i durant la pausa es convida al públic a anar a l'entrada del teatre o a quedar-se a les seves butaques per veure el vídeo d’Ecumenicam Witness, l'original.

Si voleu veure més detalls de cadascuna dels tres, podeu fer clic als títols següents.

 
PER VEURE DETALLS DE CADA PEÇA, CLIQUEU SOBRE EL TÍTOL

Estrenes:

Ecumenicam MUST (50 min): Sankt Veit an der Glan, Àustria - Abril 2012
Ecumenicam SUNDAY (50 min): Olbenburg, Alemanya - Juny 2013
Ecumenicam WITNESS (17 min): Taizé, França, Agost 2015

 

Direcció i dramaturgia Miquel G. Font
Música i coreografia: Miquel G. Font
Intèrprets: Marc Oliveras, Georgina Avilés Sarrias, Laia vancells, Guillem Font
Assitencia coreogràfica: Jori Kerremans
Espai escènic Miquel G. Font
Producció: Habemus Corpus