Miquel G. Font

Miquel va ballar en diverses companyies com Béjart Ballet Lausana (Suïssa), Dominic Walsh Dance Theatre (Estats Units), Lanònima Imperial (BCN) o Tanzcompangnie Oldenburg (Alemanya) treballant amb coreògrafs com J. Kilián, M Béjart, O. Naharin, S. Cellis , S. Eyal, A. van de Broek, Guy i Roni entre d'altres.

Des de 2010, com a director general de Habemus Corpus, va dirigir coproduccions amb altres entitats com Stadttheater Klagenfurt (AT), Staatstheater Oldenburg (DE), Intenationale Tanz-Theatre Hannover (DE), Tanzzentrale de Region Nürnberg (DE) o Festival Grec Barcelona (ES) ). Premiat amb diversos premis coreogràfics Suttugart Solo-Tanz-Theater 2015 (DE), o Jerusalem Dance Week (Israel), entre d'altres, ha estat convidat a coreografiar per companyies com ara Miami City Ballet (EUA, 2015), Jeune Ballet d'Aquitaine (FR, 2018) o Scapino Ballet Rottedam (NL, 2018) i coproduccions a grans teatres com Mercat de les Flors (juliol de 2017) o Theaterhaus Stuttgart ( Abril de 2016).

Com a compositor, ha creat bandes sonores originals per a diverses pel·lícules i obres de teatre per a altres productors com Bakery Productions (BCN), Soul Prodcutions (BCN) o Projecte Ingenu (BCN). Però està especialitzat en composicions contemporànies per a espectacles de dansa; per tant, a part de les seves pròpies creacions com a coreògraf, ha creat la banda sonora d'altres coreògrafs com Alessandra Corti / Staatstheater Mainz, Ruochen Wang / Theater Basel, Albert Garell / Lab 314 o Dalma Doman / Scapino Ballet Rotterdam.

També és convidat a diverses companyies i conservatoris d'Europa per a classes magistrals, tallers creatius o entrenaments regulars. Amb la seva extensa i versàtil experiencia com a ballarí va ser pedagog fix durant dues temporades per a l'Institut del Teatre (BCN). Més endavant, a nivell internacional ha desenvolupat els seus propis mètodes per a tècniques Floorwork, dansa Clàssica i creació, adaptant el Mètoede Witness a cada cas. Totes aquestes branques i mètodes s'han aplicat a diferents contextos: Companyies com Scapino Ballet Rottedam o De Stilte (NL), conservatoris com Codars (NL), Institut del Teatre (BCN), Studio Adage (FR) o Alienor Ballet (FR) i festivals com Internationale Tanz Festival Hannover (DE) o el Festival de Dansa de Sant Petersburg (RU).

Clica aquí per veure tota la cronologia