AGENDA 

 

Mu-dansa: XOC - ANTI TEMPO
amb Ballet Contemporani de Catalunya

ESTRENA
3 d'OCTUBRE DEL 2020
TEATRE FORTUNY, REUS

Juntament amb la nova companyia BALLET CONTEMPORANI DE CATALUNYA, com a director artístic convidat, Miquel G. Font lidera un equip de ballarins i músics co-coreografiant juntament amb la directora de la copanyia, Elizabeth Cohen una radiografia de l'historia de la dansa  fins a l'actualitat.

Com a coordinador artístic de la nova gran plataforma per la dansa PAR en Dansa, Miquel G. Font comença la seva temporada amb una nova peça del seu repertòri, Bolero.
"La seva peça número 33 esdevé la més clàssica de la seva col·lecció, però el seu toc distintiu, G. Font trenca de nou totes els referents"

Com a Coordinador Artístic de PAR en Dansa, Miquel G. Font crearà el seu primer ballet celebrant el segon centenari del primer ballet de l'historia. La combinació del clàssic amb el gir dramatúrgic de Miquel asseguren en auqesta Coppelia un mirall realista de l'histpria del camperol que s'enamora d'una nina. 

La peça galardonada internacionalment, 0'1234 torna 6 anys després per celebrar el desè aniversari de la companyia. La peça girarà per els Països Baixos finalitzant la temporada amb una celebració al Teatre Principal d'Arenys de Mar on es va fundar el nom Habemus Corpus el 2010. 

AMNEA és la segona part de la Trilogia MIDWAY, que va començar amb AIRE, co-produït per Grec- Festival de Barcelona i estrenada al Mercat de les Flors el 2017. El 2021 farem una peça més gran, en un esecenari generós amb la presencia de tres corals en viu i efectes visuals d'ultima generació.
En co-producció amb Centre Cultural Terrassa i L'Estruch Fàbrica de Creació, aquesta peça continuarà les gires internacionals durant la temporada 2021/22.