DIRIGIT PER MIQUEL G. FONT DES DEL 2010

 

ÚLTIMS MOVIMENTS

BOLERO

Programa In-Connection per PAR en Dansa
ESTRENA - OCTUBRE 2020
CENTRE CULTURAL TERRASSA

Com a coordinador artístic de la nova gran plataforma per la dansa PAR en Dansa, Miquel G. Font comença la seva temporada amb una nova peça del seu repertòri, Bolero, la número 33, que forma part també de la nova plataforma PÀGINA BLANCA.

Mu-dansa: XOC - ANTI TEMPO
amb Ballet Contemporani de Catalunya

Estrena Octubre 2020 - Teatre Fortuny, Reus
Pròximes funcions
30 d'abril - Teatre Municipal de Sitges
15 de Maig - Auditori de Terrassa

Juntament amb la nova companyia BALLET CONTEMPORANI DE CATALUNYA, com a director artístic convidat, Miquel G. Font lidera un equip de ballarins i músics co-coreografiant juntament amb la directora de la copanyia, Elizabeth Cohen una radiografia de l'historia de la dansa  fins a l'actualitat.

THAÏS
Nova peça al repertòri d'HC
inclosa al programa CARTA BLANCA

En colaboració amb Ballet Contemporani de Catalunya

Thaïs és una nova creació de Miquel G. Font seguint les pautes de dramaturgia de la premiada Before Time - 0'1234 (Stuttgart, 2015). Un solo on la resistencia tècnica es posa a proba en una molt fràgil situació on l'intèrpret no té altre referent espaial que les  puntes en contacto amb el terra. No veu nada, dins la seva bombolla, i això li provoca un viatge interpretatiu que ni el vel blanc que la cubreix pot amagar.

NOU  PROGRAMA

CARTA BLANCA
 A PARTIR DE GENER 2021

CARTA BLANCA és una col·lecció de curtes de Miquel G. Font incloent la premiada internacionalment The Red Purse, o la Reality Show Exodus to Hopeland, les altament tècniques NoraiThaïs, o el plaer visual d'ExodeBolero. En aquesta plataforma el programador o promotor pot decidir quines peces poden ser interpretades individualment o creant un programa combiant amb diverses peces, triant el temps, ,la combinació, etc. 

Una Carta Blanca on tu pots decidir que vols veure entre les peces més rellevants del nostres repertori. 

Peces incloses a CARTA BLANCA

EXODUS TO HOPELAND


THAÏS


NORAI


BOLERO

THE RED
PURSE


EXODE

 

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

ESTRENA - COPPELIA

          

Com a coreògraf resident en PAR en DANSA, Miquel G. Font crearà el seu primer Ballet Clàssic, capgirant la dramatúrgia i així creant un mirall realistic entre el clàssic i l'Actualitat social. 

18 d'abril 
Centre Cultural Terrassa

GIRA - XOC ANTI-TEMPO

La recentment estrenada i girada llarga producció de Miquel G. Font ja té una segona gira. Guardeu aviat dates per veure aquest viatge visual i acústic per l'historia de la dansa!

Primavera 2021
Varis teatre per Catalunya

GIRA - TEEN TIME GONE

La peça adolscent torna per 5è any consecutiu: El pis d'estudiant on el temps no passa!

7 & 8 Maig
La Mutant, Ciutat de Valencia