DIRIGIT PER MIQUEL G. FONT DES DEL 2010

 

Després de més d'una dècada creant tant per Habemus Corpus com en d'altres companyies, festivals, plataformes, des 2020 Miquel G.Font és també el director artístic de Ballet Contemporani de Catalunya, creant així una segona línia artística diferent a la d'Habemus Corpus, però sovint coexistents tant a nivell logístic com a nivell artístic.

 

ÚLTIMES 3 PRODUCCIONS

PLÀNCTON
DOBLE PROGRAMA - SMART CITY / VOX BALENAE

amb Ballet Contemporani de Catalunya

ESTRENA:
GENER 2022
Molt aviat, més informació

Juntament amb BALLET CONTEMPORANI DE CATALUNYA, i un equip de musics de primera linia com Patricia de No o Miquel Villalba i amb l'estrena mundial de la nova composició Smart City, especialemnt composada per Marcos Fernández (Premie BBVA 2020) i George Crumb amb Vox Balenae, Miquel G. Font  crea aquest doble programa per Ballet Contemporani de Catalunya, també sota la seva direcció, portant la companyia a un nou nivell, amb una paosta per escenaris grans i una ampliació de l'equip artístic. 

ELS FOCS DE SANT JOAN
amb Ballet Contemporani de Catalunya
Estrena Juliol 2021

PROPERS ESPECTACLES
29 Octubre 2021 - Bagà
21 Novembre 2021 - Vilanova i la Geltrú

Després de l'experiència de dur La Consagració de la Primavera amb Tempo [no] Tempo a Stuttgart l'any 2016, Miquel G. Font porta ara als escenaris la considerada la Consagració Catalana, de Robert Gerhard, amb una estrena inèdita del ballet creat durant el seu exili durant la Guerra Civil Espanyola. Una peça musicalment molt complexa, carregada de matemàtica i nostàlgia i amb claríssims punts de tradició catalana, G. Font ha fet una recerca similar amb BCC juntament amb el pianista de primera línia, Miquel Villalba. Aquesta peça ha estat co-estrenada al Dansaneu 2021 i a Espaiter, Torroella de Montgrí, en dos escenaris completament distints, i així demostrant que les dues versions (la teatral i la d'"espai alternatiu") amb un punt fort i lícit per a aproximar les arts de la música i la dansa a qualsevol context social i geogràfic actual.

XOC - ANTI TEMPO
amb Ballet Contemporani de Catalunya
Estrena Octubre 2020

PROPERS ESPECTACLES
12 & 13 Novembre - Sala Crespi, Terrassa

14th Novembre - Mollerussa

Com a director artístic de Ballet Contemporani de Catalunya, Miquel G. Font lidera un equip de ballarins i músics per a crear aquesta primera producció de la companyia des del seu lideratge, representant una radiografia de la història de la dansa paral·lelament amb la historia de la música i com aquestes dues arts es van casant i/o separant durant el pas dels temps. 
Estrenada l'octubre 2020 al Teatre Fortuny de Reus i després de girar per més d'una desena de sales a Catalunya,  Xoc Anti-Tempo és la primera d'una col·lecció de peces del catàleg Mu-Dansa, dissenyada per apropar la dansa a tot tipus de públic. 

NOU  PROGRAMA

CARTA BLANCA
A PARTIR DE GENER 2021

CARTA BLANCA és una col·lecció de curtes de Miquel G. Font incloent la premiada internacionalment The Red Purse, o la Reality Show Exodus to Hopeland, les altament tècniques NoraiThaïs, o el plaer visual d'ExodeBolero. En aquesta plataforma el programador o promotor pot decidir quines peces poden ser interpretades individualment o creant un programa combiant amb diverses peces, triant el temps, ,la combinació, etc. 

Una Carta Blanca on tu pots decidir que vols veure entre les peces més rellevants del nostres repertori. 

Peces incloses a CARTA BLANCA

EXODUS TO HOPELAND


THAÏS


NORAI


BOLERO

THE RED
PURSE


EXODE

 

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

COPPELIA

          

Aviat sortirà el tràiler de la gran producció que Miquel G. Font va crear amb PAR en Dansa al Centre Cultural Terrassa. 

COL·LABORACIÓ AMB SALA CRESPI, TERRASSA

Coma director del BCC, Miquel G. Font està fent el seguiment de la propera producció de la companyia, Pere i el LLop, un infantil que assegura també reflexió adulta canviant alguns punts de l'hitoria de Prokofiev. Per aquesta direcciço Miquel col·laborarà també com a un dels personatges a l'escenari. 

GIRA - 0'1234

La peça més girada i guardonada d'HC es refarà després de 7 anys dormint. 
La nova versió s'estrenarà tant a Catalunya com ala Països Baixos a inicis de la primavera 2022.