LA LLARGA TEMPORADA 2020 / 2021
JULIOL 2020 - SETEMBRE 2021

 

Degut a mesures de seguretat i salut, alguns països han creat la llei que obliga a mantenir una distancia de seguretat també entre els artistes escènics. Per això, Habemus Corpus ha activat substituït algunes de les funcions programades durant l'any 2020 per la peça SINNERS, un solo d'una hora que ha resultat ser la solució a aquesta situació. Molt avait més informació sobre la pròxima gira als Països Baixos.

XOC - ANTI TEMPO
amb Ballet Contemporani de Catalunya

PREMIERE
3 d'OCTUBRE DEL 2020
TEATRE FORTUNY, REUS

Juntament amb la nova companyia BALLET CONTEMPORANI DE CATALUNYA, com a director artístic convidat, Miquel G. Font lidera un equip de ballarins i músics co-coreografiant juntament amb la directora de la copanyia, Elizabeth Cohen una radiografia de l'historia de la dansa  fins a l'actualitat.

Com a coordinador artístic de la nova gran plataforma per la dansa PAR en Dansa, Miquel G. Font comença la seva temporada amb la més exitosa de les seves peces del seu repertòri, Exode. Després de fer la primera versió a Hannover el 2014, i més endavant una nove versió a Burdeus al 2017, ara la peça torna amb una versió més apurada tècnicament aplicant la tècnica puntes. 

La peça galardonada internacionalment, 0'1234 torna 5 anys després per celebrar el desè aniversari de la companyia. La peça girarà per els Països Baixos finalitzant la temporada amb una celebració al Teatre Principal d'Arenys de Mar on es va fundar el nom Habemus Corpus el 2010. 

Com a Coordinador Artístic de PAR en Dansa, Miquel G. Font crearà el seu primer ballet celebrant el segon centenari del primer ballet de l'historia. La combinació del clàssic amb el gir dramatúrgic de Miquel asseguren en auqesta Coppelia un mirall realista de l'histpria del camperol que s'enamora d'una nina. 

AMNEA és la segona part de la Trilogia MIDWAY, que va començar amb AIRE, co-produït per Grec- Festival de Barcelona i estrenada al Mercat de les Flors el 2017. El 2021 farem una peça més gran, en un esecenari generós amb la presencia de tres corals en viu i efectes visuals d'ultima generació.
En co-producció amb Centre Cultural Terrassa i L'Estruch Fàbrica de Creació, aquesta peça continuarà les gires internacionals durant la temporada 2021/22.