Exodus to Hopeland

Hopeland, aquest lloc on tot és possible. Però només hi pot entrar un.  

Aquesta peça és el resultat de diferents conceptes junts.

Matemàtiques, sentiments i perills són en comunió mentre que un gran grup de ballarins es gestionen amb tot al mateix temps, sorpresos, però sota la protecció d’una intensa però segura preparació per a aquest desafiament.

Tots ells tenen les seves pròpies personalitats, estant a la pell de les persones provinents de diferents punts del món que tenen el desig comú i bones raons per voler entrar a la terra on tot pot ser resolt.


Prenent com a referència un reality show de la televisió i el món dels mitjans avui en dia, Miquel G. Font va desenvolupar una forma sarcàstica de veure com en els nostres temps la gent depèn de la imatge que dóna i l’opinió de la societat fent-los perdre les seves arrels i principis per tal de tenir èxit.


Amb un intens procés de treball, un repte d’alt nivell en relació amb la concentració i la memòria, els ballarins participarien també en un rodatge d’aquest programa de televisió.

Sens dubte, parlarien en la seva llengua materna, sigui quina sigui, i expressarien els sentiments reals durant el procés de treball.

Per tant, l’Èxode és real.

Aquesta peça va ser dissenyada per ser reconstruïda a partir de zero amb diferents companyies.

El tema, l’estructura i la imatge de l’obra serien sempre els mateixos, però per fer-ho amb una altra empresa, es faria de nou la creació de cada moviment des de zero, amb un nou equip de personatges en aquest programa de televisió, de manera que sempre seria una nova peça de dansa.

Dirigit per Miquel G. Font

Coreografia i música original: Miquel G. Font

Ballarins: Pin- Chieh Chen, Antonio Izquierdo, Austin Fanar, Gabriela Gómez Abaitua, Johanna Berger, Beatrix Köller, Sabine Prokop, J.Asuka Riedl, Justyna Kalbarczyk

Edició de vídeo: Eloi Tomàs

Disseny gràfic: Gabriela Pineda

Residència coreogràfica: Think Big 2014, Hannover

Producció: International Tanz- Theater Festival, Hannover

Coproducció: Habemus Corpus

Suport

Més imatges