Hopeland

EXODUS TO HOPELAND

with Internationales Tanz-Theater Festival Hannover

9 persones
9 origens
9 raons
1 destinació:
Hopeland, aquest lloc on tot és possible
Però només hi pot entrar un.

Prenent com a referència un reality show de la televisió i el món dels mitjans avui en dia, Miquel G. Font va desenvolupar una forma sarcàstica de veure com en els nostres temps la gent depèn de la imatge que dóna i l’opinió de la societat fent-los perdre les seves arrels i principis per tal de tenir èxit.

Amb un intens procés de treball, un repte d’alt nivell en relació amb la concentració i la memòria i el rodatge d’aquest programa de televisió "real", Internationales Tanz-Theater Hannover va ser la primera entitat a convidar Miquel G. Font a poder experimentar sense por amb un grup de ballarins disposats a tot viatge.

Aquesta peça va ser dissenyada per ser reconstruïda a partir de zero amb diferents companyies.
El tema, l’estructura i la imatge de l’obra serien sempre els mateixos, però es faria de nou la creació de cada moviment des de zero,  tal i com es va fer 4 anys més tard amb Jeune Ballet d'Aquitaine, amb una peça completament nova, EXODE.

Estrena: Setembre 2014 - Internationales Tanz-Theater Festival Hannover

Direcció i dramaturgia: Miquel G. Font
Coreografia i música original: Miquel G. Font
Ballarins: Pin- Chieh Chen, Antonio Izquierdo, Austin Fanar, Gabriela Gómez Abaitua, Johanna Berger, Beatrix Köller, Sabine Prokop, J.Asuka Riedl, Justyna Kalbarczyk
Edició de vídeo: Eloi Tomàs
Disseny gràfic: Gabriela Pineda
Residència coreogràfica: Think Big 2014, Hannover
Producció: International Tanz- Theater Festival, Hannover
Coproducció: Habemus Corpus

Durada: 22 minuts