Teen Time Gone

 

 

 

TEEN TIME GONE 

 

T E E N  T I M E  G O N E  és una oda a l'adolescència.
 
4 personatges tancats en un laberint, buscant una sortida constantment.  Es relacionen entre ells, amb ells individualment i amb els espectadors buscant respostes essencials de la vida. Tot en un escenari completament farcit d'objectes i barreres on hi hauran de trobar els seus espais, comoditats, escapades i on al final, entenen que per sortir-ne hauran de deixar quelcom enrere, igual que per madurar.
 
Casant l'art del teatre amb el de la dansa, on aquest segon s'encarrega d'allò que les paraules adolescents no poden arribar i acompanyada de la música visceral de Beethoven, Teen Time Gone és una reflexió dirigida al públic jove (i no tant jove) sobre les iquietuds internes que la societat d'avui dia enmascara.

Galeria

AQUÍ PODEU VEURE LES DIFERENT IMATGES DE TEEN TIME GONE

Video

SI VOLEU FER UN VISIONAT DE LA PEÇA SENCERA ENVIEU UN MAIL A
GESTIO@HABEMUSCORPUS.COM
AMB EL VOSTRE NOM O ENTITAT REPRESENTADA I L'IDIOMA EN QUE EL VOLEU VEURE I SE US DONARÀ L'ENLLAÇ DIRECTE.

Preciosos retalls de ball i impactants imatges d'acció. L'humor i els raonaments pendulen de banda a banda, amb una perillosa aleatorietat. Així mateix respira la proposta Teen time gone, de Miquel G. Font que navega del teatre a la dansa, [...] A la preciositat de la coreografia s'hi topa les situacions impactants teatrals. [...] és una peça que atrapa per la seva contundència.

 

 Jordi Bordes - Recomana.cat

 

Teen Time Gone és una obra on música, dansa i text s’entrecreuen per alliberar les tensions, els desitjos i les pors de quatre personatges “atrapats” en un pis laberíntic. [...] Un poliedre amb tantes cares que, efectivament, cal mirar-lo en 360 graus. La simultaneïtat d’accions i activitats fa que apareguin diagonals impossibles, quadratures difícils d’imaginar i punts de no-retorn.

 

Lluís Mayench Pierre - Teatre Barcelona

El director de l’obra indaga més en allò que no es pot verbalitzar. Per aquest motiu Teen Time Gone s’enlaira i pren força quan els intèrprets es mouen i desplacen pel pis laberíntic. [...] L’estil coreogràfic d’en Miquel G. Font té grapa, és fluid i alhora escarpat.

 

 

 Clàudia Brufau - Núvol

Dirigit per Miquel G. Font
 
Música: L.V. Beethoven
 
Coreografia i guió original: Miquel G. Font
 
Intèrprets: Emmanuel Dobby / Georgina Avilés / Laia Vancells i Pi / Guillem Font / 
 
Assitencia coreogràfica: Emmanuel Dobby
 
Llum i So: Pol Queralt

 

Fotografia: Sebàstian Mol Levi
 
Video Muntatge: Eloi Tomàs
 
Escenografia: Habemus Corpus
 
Producció: Habemus Corpus
 
Residència de creació: L'Estruch Fàbrica de creació, Sabadell
 
Estrena: Setembre 2016 - Nau Ivanow, Barcelona