Thaïs cat

T H A ï S

Quan un viu en una bombolla
Quan aquesta no et permet evolucionar
Quan l'evolució requereix un impossible possible.

Thaïs és una nova creació de Miquel G. Font seguint les pautes de dramaturgia de la premiada Before Time - 0'1234 (Stuttgart, 2015). Un solo on la resistencia tècnica es posa a proba en una molt fràgil situació on l'intèrpret no té altre referent espaial que les  puntes en contacto amb el terra. No veu res, dins la seva bombolla, i això li provoca un viatge interpretatiu que ni el vel blanc que la cubreix pot amagar.

Amb la sensible música de Jules Massenet  i un llenguatge corporal d'alta precisió física, aquest solo de 8 minuts es converteix en un repte tan per l'intèrpret com pels espectadors que estan en tensió i atenció constant en escena. Miquel G. Font considera Thaïs una de les seves perles en el seu repertori car molt pocs ballarins la poden interpretar en el seu màxim exponent.

Thaïs és un solo de 8 minuts que originalment, els 6 primers van ser creats en el context de la peça de llarga durada anomenada Xoc Anti - Tempo, produïda per Ballet Contemporani de Catalunya sota la direcció artística de Miquel G. Font. Aquest extracte de la producció, a diferència d'altres extractes d'altres produccions, té la seva pròpia dramatúrgia, per tant, esdevé pel context CARTA BLANCA  una peça aïllada del seu origen tres anys després de la seva estrena i maduresa per sobre d'una desena d'escenaris a Catalunya.

Producció original: BCC dins de la producció
Xoc Anti Tempo (Octubre 2020)
Direcció artística i coreografia: Miquel G. Font
Música: Jules Massenet
Disseny de vestuari: Miquel G. Font
Disseny lumínic original: Miquel G. Font
Producció Executiva: Marina Quera
Solista original: Elisabeth Cohen 
 
Producció actualitzada - 2023
dins del programa Carta Blanca 
Direcció artística i coreografia: Miquel G. Font
Música: Jules Massenet
Disseny de vestuari: Miquel G. Font 
Disseny lumínic: Miquel G. Font
Direcció Executiva: Pau Altimira
 
 
 
Fotografia Josep Guindo
Edició de Video: Habemus Corpus - Miquel G. Font
Durada: 8 minuts