0’1234

0 ' 1 2 3 4

una co-producció ambTanzzentrale der Region Nürnberg and L'Estruch, Fàbrica de creació

0'1: Before Time
0'2: The Red Purse
0'3: After All
0'4: The End is Past

Les 4 peces per separat tenen la seva pròpia identitat dramatúrgica i el seu propi llenguatge coreogràfic i musical. Però juntes, comparteixen temàtica i línia històrica, narrant el que succeeix a una persona durant un procés emotiu de pèrdua, retrobament, mort i lluita contra un destí que es vol evitar.

Convidada a diversos festivals i teatres per tota Europa, va seguir creixent treballant diferents processos de creació durant un any. Al final es va convertir en 0'1234 amb una forta història literal amb molts interrogants oberts sobre la visió del futur, del passat del venim y del present on vivim. L'objectiu d'aquesta peça és el d'obrir una linia completament directa entre la identificación literal de l'espectador i el que està passant a l'escenari. El resultat va fer que HC obtingués el cognom de "Companyia de Dansa Documental".

El minúscul com a univers. Des d'aquest punt Miquel G. Font dissenya el teixit d'aquesta història. En quatre seccions disposades com a relat d'allò que realment va succeir, com del que podria haver estat. Només cal una acció i una paraula: dansa i narració. Verb encarnat [...] Quina audaç resulta l'esperança! El de la trobada està protagonitzat pel ballarí Emmanuel Dobby. Resolt en fragàncies de roba acabada de rentar, i a la secció central de l'obra, ballen junts el duo d'amor i mort.

Jordi Sora - Escena de la memoria 

Amb 0'123 (Triple Bill), ja va guanyar el primer premi en el concurs de coreografia a Sabadell i s'ha vist a Tel Aviv i Basilea. Ballat per Daphne van Dooren primer, com a solista, després com a duo (amb Emmanuel Dobby), i a continuació, un trio, una historia de relacions, el poder de la vida i la precisió de la dansa, subtil i brutal a la vegada."

Kultur Nachrichten Darmsatdt

Daphne van Dooren, amb moviments espasmòdics a través del seu cos, com si estigués controlada per impulsos elèctrics. [...] Emmanuel Dobby encarna els amants amb perforació flexible, passos altament energètics i un pas de deux amb van Dooren que és pura cárrega eròtica. Alguna cosa poderosa s'ha despertat.

Region Hessen Echo

Estrena: Setembre 2014 - Alte Rumfabrik, Basel / Maig 2015 - L'Estruch Fàbrica de creació

Dirigit per Miquel G. Font
Producció: Habemus Corpus
Ballarins: Justyna Kalbarczyk, Maya Gómez, Emmanuel Dobby, Jori Kerremans
Veus en off: Daphne van Dooren, Emmanuel Dobby
Coreografia, text i música original: Miquel G. Font
Disseny de llum: Toni Riba
Residencies coreogràfiques: Staatstheater Darmstadt, Tanzzentrale der Region Nürnberg. Alte Rumfabrik Basel, L’Estruch, Fàbrica de creació

premis i festivals
  • Lucky Trimer 2014 - premi representant per Jerusalem Dance Week
  • 1er Premi - Certament Coreogràfic de Sabadell 2014
  • Premi de l'espectador - Certament Coreogràfic de Sabadell 2014
  • 3er Premi - Solo Tanz-Theater Stuttgart, 2015
  • IPAM Festival Grec 16 Festival de Barcelona, 2016