Maya Gomez

Produccions

AMNEA - 2020
AIRE - 2017
0'1234 - 2015

Maya Gómez va neixer a Suïssa  conservant els seus orígens també filipins. Va estudiar a l'Institut del Teatre seguidament de la seva primera exeriencia professional amb IT Dansa.

Al 2012 es trasllada a Berlin on comença a treballar com a freelance col·laborant amb diverses companyies de danaa i projectes a Europa com a l'òpera de Kungliga a Stockholm, Gwyn Emberton Dance company al Regne Unit, Song of a Goat a Polonia, teatre Regio a Italia o Berlin Biennale entre d'altres i des de 2013 siguent membre fixe també per la companyia SashaWaltz&Guests. També per Tanztheater Erfurt, en el rol principal a Rite of the Spring.

Des de 2019 és membre de l'associació Moving Poets Berlin en el terreny d'intèrpret i coreògrafa on ha coreografiat i assistit per la producció “Heaven” interpretada pels jóves ballarins de Charlotte Ballet en el Blumenthal Performing Arts Center Charlotte, North Carolina USA.

Maya s'incorpora a Habemus Corpus el 2015 per la producció de 0,1234 i de nou per Aire el 2017 estrenada al Mercat de les Flors, Barcelona pel Festival Grec.  Es reincorpora a HC el 2020 per la gran producció AMNEA.